​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Van offline workshops naar online webinars!

10-06-2020

Wij organiseerden regelmatig leuke en leerzame workshops op locaties en centraal bureau. Helaas is dat momenteel niet mogelijk op locatie, maar wel online. Omdat wij ontwikkeling belangrijk vinden, delen wij onze kennis nu op deze manier.

Zo heeft gezinspedagoog Joyce Blauwhoff van JB Expertise een webinar aan ouders en gastouders gegeven over de ontwikkeling van baby’s. Wat voor soort speelgoed bied je een baby aan? Hoe ga je om met het huilgedrag van jouw kleine spruit? En wat is belangrijk in de communicatie van een ouder richting een baby? Tijdens de webinar ‘Wat baby’s nodig hebben’ beantwoorde Joyce onder andere deze vragen en vertelde ze over wat er gebeurt in het brein van een baby. De praktische tips konden meteen toegepast worden en werden enthousiast ontvangen door zowel de ouders als gastouders.

                   

                                                      

Wil je ook gratis een webinar bij ons volgen? Houd hiervoor onze cursusaanbod in de gaten. Iedereen die interesse heeft in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen is welkom om zich aan te melden!

Terug naar overzicht