​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Veiligheid voorop: EHBO-workshop bij KC Hoorn-Kersenboogerd

16-05-2018

“Ik hoop dat je het nooit nodig hebt, maar anders weet je wat je moet doen.” Dat is wat docent Frans Swart van BHV-4-YOU altijd meegeeft aan de deelnemers van onze EHBO-workshops. Afgelopen maandag was het mooi weer, dus zaten de cursisten lekker buiten op het schoolplein bij onze locatie in Hoorn-Kersenboogerd.

De meeste ongelukken gebeuren in en om het huis. Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij ouders een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby’s aan. In een paar uur tijd leren de deelnemers hoe ze in de basis moeten handelen wanneer er onverhoopt een heftige situatie plaatsvindt.

Met handige ezelsbruggetjes, liedjes die je kunt neuriën om het juiste tempo bij reanimatie te bepalen en met gevoel voor humor worden belangrijke onderwerpen behandeld als reanimatie, verstikken en brandwonden. Wil je ook een keer deelnemen aan één van deze workshops? Er is er binnenkort vast één bij jou in de buurt. Kijk op berendbotje.nl/cursusaanbod voor het actuele aanbod.

   

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.