​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Veiligheid voorop: EHBO-workshop bij Peuterspeelgroep De Kikkerhoek

16-05-2018

De deelnemers van de EHBO-workshop voor baby’s en kinderen in Peuterspeelgroep De Weere zijn voorbereid op belangrijke situaties. Ze hebben veel geleerd en waren erg blij met de uitleg van Frans Swart van BHV-4-YOU. “Ik hoop dat je het nooit nodig hebt, maar anders weet je wat je moet doen.” Dat is wat hij altijd meegeeft aan de deelnemers van onze gratis EHBO-workshops.

 

Tijdens deze avond werden ouders er zich ook bewust van dat er op de peuterspeelgroep elke dag ongelukken kunnen gebeuren met de kinderen. Gelukkig volgen al onze pedagogisch medewerkers elk jaar de herhalingscursus om goed te kunnen handelen. Een ongelukje zit tenslotte in een klein hoekje.

De avond in De Weere was drukbezocht en iedereen deed actief mee. Een groot succes! Ook interesse in een workshop? Klik hier voor een overzicht van ons cursusaanbod.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.