​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Verrassing voor de peuters van De Dijkwerkers

14-04-2020

Omdat de kinderen van peuterspeelgroep De Dijkwerkers in Wervershoof niet naar de peuterspeelgroep kunnen vanwege de corona-maatregelen, brachten medewerkers Caroline en Iris een leuke verrassing bij de peuters thuis! 

Het was een heerlijk rondje lopen door Wervershoof dankzij het lenteweer. Caroline en Iris namen tasjes mee met hele leuke inhoud. Zo zit er een doe-het-zelf pakketje voor Moederdag (met uitleg uiteraard) in het tasje, extra knutselspullen én een persoonlijke, lieve kaart en foto van de 'juffen.' De kinderen worden namelijk erg gemist.

Even zwaaien

De tasjes werden aan de deur gehangen en er werd aangebeld. Zo konden de peuters op gepaste afstand zelfs nog even zwaaien. Wat fijn om de peuters weer even te kunnen zien!

Trots op onze collega's

Voor sommigen lijkt het misschien dat er bij Berend Botje niet zoveel te doen is, maar er wordt toch echt heel hard gewerkt! Voor en achter de schermen, door álle collega’s en gastouders. Wij zijn blij dat we samen een steentje kunnen bijdragen door klaar te staan voor degenen die de opvang zo hard nodig hebben. Wat zijn we trots op onze collega’s!

Terug naar overzicht