​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Voorleesfeest in Oosthuizen

31-01-2018

Voorlezen is leuk, voor jong en oud! Bij Berend Botje Oosthuizen is de voorleesweek een voorleesfeest! Bijna iedere dag wordt er wel iets rondom het thema voorlezen georganiseerd. Zo kregen de kinderen bijvoorbeeld bezoek van ouderen uit zorgcentrum De Seevanck. En deze week gaan de kinderen ook daar nog naar toe, om samen te lezen met de bewoners.

Tijdens de voorleesweek wordt er op alle locaties van Kinderopvang Berend Botje nóg meer aandacht besteed aan lezen en voorlezen. De favoriete boeken in Oosthuizen zijn het prentenboek van het jaar ‘Ssst! De tijger slaapt’ van Britta Teckentrup en ‘Mmm... een taart!’ van Susanne Strasser. De kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen.

Clementine Nieuwenhuizen van Bibliotheek Waterland is ook bij ons langs geweest en hebben we bezoek gehad van Sieta Dolstra, de directeur van basisschool De Koningsspil in Oosthuizen.

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.