​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Vrijdag 6 juli: open dag Kindercentrum Edam-Volendam

04-06-2018

Kom naar de gezellige open dag van ons Kindercentrum Edam-Volendam en steun stichting Make-A-Wish! Vrijdag 6 juli van 16:30 tot 19:30 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons kindercentrum en is er van alles te doen!

Vrijdag 6 juli: open dag Kindercentrum Edam-Volendam

Goede doelen markt
Elk jaar organiseert ons kindercentrum, gevestigd aan Keetzijde 18a, een gezellige open dag. Tijdens deze dag is er een goede doelen markt en een feestelijk programma voor kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom! Je kunt je laten schminken, er zijn spelletjes en nog veel meer leuke activiteiten en je steunt er ook nog eens stichting Make-A-Wish mee. Deze stichting is gekozen door de BSO kinderen na een stemming. Naast de leuke activiteiten hebben de kinderen van het kinderdagverblijf kunstwerken gemaakt, die ze deze dag verkopen om geld in te zamelen.

Meer informatie
De open dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor kinderopvang bij Berend Botje. Je kunt een kijkje nemen in de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen. Zien we jou ook vrijdag 6 juli tussen 16:30 en 19:30 uur? Je bent van harte welkom!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.