​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

'Wat doen jullie allemaal de hele dag?'

23-03-2018

De peuters van peuterspeelgroep Hoorn-Centrum zijn samen met pedagogisch medewerker Leoni op bezoek geweest bij de kleuterklassen van de Mariaschool in Hoorn. Zij behandelen het thema 'Welk beroep heb jij?' en hadden onze collega uitgenodigd om te komen vertellen over haar werk bij Berend Botje. De kleuters waren erg nieuwsgierig; 'wat doen jullie allemaal de hele dag?'

De peuters en kleuters zaten samen in de kring en waren één en al oor. Leoni vertelde over de leuke activiteiten die met de buitenschoolse opvang en de peuterspeelgroep worden ondernomen bij Kinderopvang Berend Botje. Ook vertelde ze over wat zij en haar collega pedagogisch medewerkers zo leuk vinden aan hun werk.

Zelfgebakken cake
Voor de leerkrachten van de Mariaschool hadden ze nog een heerlijke zelfgebakken cake mee. Skylair, één van de kleuters die ook naar onze BSO komt, had geholpen met bakken en mocht dit lekkere kadootje aan juf Annelies geven. 

Kijken op de grote school
Na de uitleg van Leoni hebben de kinderen gezellig samen gespeeld. Aan het einde van de ochtend gingen de peuters weer mee terug met de stint naar onze peuterspeelgroep. Ze vonden het erg leuk om alvast even te kijken op de grote school.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.