​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Wat een geweldige vakantie bij BSO Stede Broec

21-02-2020

Voorjaarsvakantie, dat betekent dat we extra veel tijd hebben om met de bso-kinderen leuke activiteiten te doen! Het was afgelopen week een feestje bij BSO Stede Broec in Grootebroek. Benieuwd wat wij gedaan hebben op onze locatie in basisschool Het Vierspan locatie Woud?

Tijdens de vakantie zijn we met de bso naar Partycentrum Happy Days in Grootebroek geweest om een potje te bowlen. Wat is het leuk om eens op een andere locatie te zijn met z'n allen en wat waren we fanatiek!

Het is natuurlijk ook erg fijn en vertrouwd om op de locatie te blijven. Omdat het vakantie is doen we dat toch even anders dan normaal, zo organiseerden wij een filmmiddag met een échte popcornmachine. Het leek wel een echte bioscoop in Grootebroek! Daarnaast hebben we ook nog samen diverse proefjes gedaan. Zo konden we een latex handschoen zelf laten opblazen door middel van azijn en bakpoeder!

Naast deze activiteiten was er ook genoeg tijd voor spelletjes, buiten spelen of even rustig een boekje lezen in de leeshoek. Kortom, we hebben samen erg genoten én nieuwe dingen geleerd. Wij kijken alweer uit naar de volgende vakantie bij BSO Berend Botje Stede Broec!

Terug naar overzicht