​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Waterpret in Landsmeer

16-06-2021

Vandaag was het dolle waterpret bij kinderdagverblijf Landsmeer. Vanwege het warme weer hadden we een paar opblaas zwembadjes in de ontdektuin gezet. Zo konden de kinderen even lekker verkoeling zoeken tegen de warmte.

Met warm weer zorgen we ervoor dat er genoeg verkoeling is voor de kinderen. Zo hebben we meerdere zwembadjes voor de kinderen klaargezet tijdens het warme weer. Ook zorgen we bij de aanleg van onze buitenruimtes dat er genoeg schaduwplekken zijn. Tijdens de warme dagen zorgen we voor extra schaduw door middel van parasols of schaduwdoeken. 

Daarnaast zorgen onze pedagogisch medewerkers ervoor dat alle kinderen regelmatig ingesmeerd worden met zonnebrand. De huid van kinderen is, in vergelijking tot volwassen, een stuk dunner en kwetsbaarder. Daarom is het van belang dat ze goed ingesmeerd zijn op zonnige dagen en dat ze veel in de schaduw spelen.

Tot slot staat er altijd drinkwater klaar voor de kinderen. We letter er extra goed op dat kinderen voldoende water drinken. We zijn goed voorbereidt voor de zomer! 

Veel spetterplezier! 

Terug naar overzicht