​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Wij staan in de finale van de NHN Business Awards 2022!

11-10-2022

Wij staan in de finale van de NHN Business Awards voor grootbedrijven. Ieder jaar beoordeelt de vakjury bedrijven in Noord-Holland Noord op de criteria groei & ontwikkeling, financiële gezondheid, medewerkersbeleid, ondernemerschap, regionale betrokkenheid en innovatie. 

Wij van Berend Botje werken heel hard om met passie en liefde de beste opvang voor kinderen te verzorgen. Wij zijn heel trots dat onze prestaties nu ook worden gezien door de vakjury. 

We zijn ontzettend trots dat we tot de 3 finalisten behoren van de NHN Business Awards 2022, categorie grootbedrijf. Elke dag weer zet het hele Team Berend Botje zich in om er voor de kinderen een leuke en leerzame dag van te maken. Het is een groot compliment voor ons hele team dat dit is gelukt ondanks de uitdagingen waar we momenteel voor staan. We zijn dankbaar voor de waardering van de ouders en de vakjury. 

Stem op ons!

Naast de nominatie in de categorie ‘grootbedrijf’, maken we ook kans op de publieksprijs. Stem jij ook op ons? Via deze link kan jij op ons stemmen! Alvast bedankt voor je steun! Tijdens de finale-avond op 27 oktober worden alle winnaars bekend gemaakt.

Terug naar overzicht