​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Wij vieren feest in Medemblik!

15-09-2020

Hoera! Van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 september vieren we feest met alle kinderen van Kindercentrum Medemblik: zowel op de peuterspeelgroep als het kinderdagverblijf.

De peuterspeelgroep, Het Speelkasteel, bestaat al een hele tijd: twintig jaar om precies te zijn. Vorig jaar werd de peuterspeelgroep overgenomen door Kinderopvang Berend Botje. Na een geslaagde metamorfose startte in mei ons kinderdagverblijf. Dit hadden we graag feestelijk willen vieren, echter was een officieel openingsfeest niet mogelijk vanwege corona. Toch willen we graag een feestje vieren met de kinderen. Dat doen we van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 op ons kindercentrum!

Wij hebben er zin in!

Er is veel te doen tijdens de feestweek: we dansen, knutselen en doen allerlei leuke spelletjes! Het thema op de peuterspeelgroep is: ‘Dit is een huis’ en op het kinderdagverblijf is het thema: ‘Wij vieren feest’. De peuters zijn alvast begonnen aan de voorbereidingen voor de feestweek. Wat zouden ze nu aan het maken zijn…?

Wij hebben heel veel zin om drie dagen feest te vieren met elkaar en we hopen dat we bij het volgende feestje ook alle ouders kunnen verwelkomen!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.