​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Wij zijn ‘vriend’ van de Westfriese Uitdaging

28-08-2017

De Westfriese Uitdaging heeft er een nieuwe vriend bij: Kinderopvang Berend Botje. De Westfriese Uitdaging is een netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers die het verenigingsleven in West-Friesland willen ondersteunen.

Wij zijn ‘vriend’ van de Westfriese Uitdaging

Er worden verbindingen gelegd die normaal gesproken niet vanzelfsprekend zijn; verenigingen, organisaties en ondernemers dagen elkaar uit om uren, spullen en kennis bij te dragen aan elkaar. Dit alles met gesloten beurs. Zo stelt een notaris een akte op voor een vereniging en schenkt een bedrijf haar overtollig meubilair.

Maatschappelijk betrokken
Berend Botje is maatschappelijk zeer betrokken. Zo hebben we verschillende partners en samenwerkingen om in te spelen op maatschappelijke ontwikkelingen. De match is dan ook vanzelfsprekend. Wij leveren een bijdrage door babyboxen, autostoeltjes en kinderwagens kosteloos aan te bieden aan verenigingen en stichtingen, waaronder bijvoorbeeld een moeder-en-kind-huis.

Heb je spullen over die een tweede leven kunnen gebruiken bij een (andere) stichting of vereniging? Of heb je juist spullen nodig? Neem dan een kijkje op westfrieseuitdaging.nl. Hier vind je meer informatie.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.