​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Woensdag 21 april: kijkavond bij Kindercentrum Stede Broec

02-04-2021

Ben jij benieuwd wat ons kindercentrum in Medemblik te bieden heeft? Meld je dan aan voor de kijkavond op woensdag 21 april en neem een kijkje! Op deze locatie bieden we buitenschoolse opvang (bso), kinderdagverblijf en een peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal).

Meld je aan!

Assistent locatieleidinggevende Natascha ontvangt je graag om de locatie te laten zien en je alles te vertellen over kinderopvang bij Berend Botje. De kijkavond is tussen 19:00 en 20:30 uur. Meld je wel even aan via deze link. Zo kunnen we zorgen voor voldoende afstand (i.v.m. coronamaatregelen). Geef bij je inschrijving in het opmerkingen-vak aan welke tijd je voorkeur heeft. Ben je verhinderd? Het is ook mogelijk om op een ander moment langs te komen voor een persoonlijke (digitale) rondleiding. Via deze link kan je daar een afspraak voor maken. 

Mocht je (milde) klachten hebben die gerelateerd kunnen zijn aan het coronavirus, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, verzoeken we je niet te komen. Dit in het belang van onze medewerkers en kinderen die wij opvangen. Uiteraard kunnen we dan een nieuwe afspraak maken voor een (digitale) persoonlijke rondleiding.

Terug naar overzicht