​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Zaterdag 14 juli: open dag Kindercentrum Oosthuizen

14-06-2018

Kom naar de gezellige open dag van ons Kindercentrum Berend Botje Oosthuizen en steun KiKa en Stichting Haarwensen! Zaterdag 14 juli van 10:00 tot 13:00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons kindercentrum en is er van alles te doen!

Zaterdag 14 juli: open dag Kindercentrum Oosthuizen

Kunstroute en -veiling
Elk jaar organiseert het kindercentrum, gevestigd aan Seevancksweg 93, een gezellige open dag. Tijdens deze dag is er een kunstroute én -veiling. Daarmee zamelen we geld in voor KiKa en Stichting Haarwensen. Deze goede doelen zijn gekozen door de BSO kinderen. Naast de kunstroute en -veiling is er van alles te doen voor kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom! Je kunt je laten schminken, er zijn spelletjes, er is een springkussen en nog veel meer leuke activiteiten.

Meer informatie
De open dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor kinderopvang bij Berend Botje. Je kunt een kijkje nemen in de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen. Zien we jou ook zaterdag 14 juli tussen 10:00 en 13:00 uur? Je bent van harte welkom!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.