​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Zaterdag 15 september: open dag Kindercentrum Landsmeer

06-08-2018

Stap in de wondere wereld van Alice in Wonderland tijdens de gezellige open dag van ons Kindercentrum Berend Botje Landsmeer. Zaterdag 15 september van 10:00 tot 13:00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons kindercentrum en is er van alles te doen!

Elk jaar organiseert het kindercentrum, gevestigd aan Van Beekstraat 5a, een gezellige open dag. Tijdens deze dag is er een feestelijk programma voor kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom! Volg het pratende witte konijn en kom terecht in de wereld van Alice met een lekkere high tea en allerlei leuke spelletjes en activiteiten.

De open dag is ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor kinderopvang bij Berend Botje. Je kunt een kijkje nemen in de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen. Zien we jou ook zaterdag 15 september tussen 10:00 en 13:00 uur? Je bent van harte welkom!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.