​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Zaterdag 22 september: open dag Kindercentrum Oostzaan

07-08-2018

Kom jij ook naar het Berend Botje mini festival tijdens de open dag van ons Kindercentrum Oostzaan? Op zaterdag 22 september van 10:00 tot 13:00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons kindercentrum en is er van alles te doen!

Elk jaar organiseert het kindercentrum, gevestigd aan De Haal 44, een gezellige open dag. Tijdens deze dag is er een feestelijk programma voor kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom! Dit jaar is het thema van de open dag ‘Ik ben muzikant’. Er zijn drie bijzondere optredens en allerlei leuke spelletjes en activiteiten.

De open dag is ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor kinderopvang bij Berend Botje. Je kunt een kijkje nemen in de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen. Zien we jou ook zaterdag 22 september tussen 10:00 en 13:00 uur? Je bent van harte welkom!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.