​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Zaterdag 22 september: open dag Kindercentrum Opmeer

29-08-2018

We houden het zomergevoel nog even vast voor de open dag bij Kindercentrum Berend Botje Opmeer. De open dag op zaterdag 22 september wordt namelijk een groot strandfeest. Van 10:00 tot 13:00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons kindercentrum en is er van alles te doen. 

Elk jaar organiseert ons kindercentrum, gevestigd aan Burgemeester Heijmansstraat 8, een gezellige open dag. Tijdens deze dag is er een feestelijk programma voor kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom! Er is een springkussen, je kunt zandkastelen maken, beachball spelen en nog veel meer.

De open dag is ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor kinderopvang bij Berend Botje: kinderdagverblijf, peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang. Je kunt een kijkje nemen in de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen. Zien we jou ook zaterdag 22 september tussen 10:00 en 13:00 uur? Je bent van harte welkom!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.