​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Zaterdag 26 mei: open dag kinderdagverblijf Enkhuizen

07-05-2018

Springen op een springkussen, spelletjes spelen, plantenbakjes versieren; het kan allemaal tijdens de gezellige open dag van ons kinderdagverblijf in Enkhuizen! Zaterdag 26 mei van 10:00 tot 13:00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons kinderdagverblijf en is er van alles te doen.

Zaterdag 26 mei: open dag kinderdagverblijf Enkhuizen

Elk jaar organiseert ons kinderdagverblijf, gevestigd aan de Sebastiaan Centenweg 199, een gezellige open dag. Tijdens deze dag is er een feestelijk programma voor kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom! Je kunt je laten schminken, er zijn spelletjes en nog veel meer leuke activiteiten.

De open dag is ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor kinderopvang bij Berend Botje. Je kunt een kijkje nemen de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen. Zien we jou ook zaterdag 26 mei tussen 10:00 en 13:00 uur? Je bent van harte welkom!

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.