​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Zaterdag 29 september: open dag Kindercentrum Den Ilp

14-08-2018

Kom naar de gezellige open dag van Kindercentrum Berend Botje Den Ilp en steun de sponsoractie voor de kinderafdeling van het Westfriesgasthuis. Zaterdag 29 september van 10:00 tot 13:00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het kindercentrum en is er van alles te doen!

Kunstroute en -veiling
Elk jaar organiseert het kindercentrum, gevestigd aan Den Ilp 88, een gezellige open dag. Tijdens deze dag is er een kunstroute én -veiling. Daarmee zamelen we geld in voor de sponsoractie voor de kinderafdeling van het Westfriesgasthuis: Een thuis in het ziekenhuis. Naast de kunstroute en -veiling is er van alles te doen voor kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom!

Meer informatie
De open dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor kinderopvang bij Berend Botje. Je kunt een kijkje nemen in de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen. Zien we jou ook zaterdag 29 september tussen 10:00 en 13:00 uur? Je bent van harte welkom!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.