​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Zaterdag 30 juni: open dag Kindercentrum De Goorn

30-05-2018

Kom je ook naar de gezellige open dag van ons kindercentrum? Zaterdag 30 juni van 10:00 tot 13:00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Er is er van alles te doen rond het thema ‘bloemenfeest’!

Zaterdag 30 juni: open dag Kindercentrum De Goorn

Elk jaar organiseert ons kindercentrum, gevestigd tegenover winkelcentrum De Vijverhof, een gezellige open dag. Tijdens deze dag is er een feestelijk programma voor kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom! Er zijn verschillende ‘fleurige’ activiteiten, zoals een bloemenspel, blik gooien, een fotohoekje en nog veel meer.

De open dag is ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor kinderopvang bij Berend Botje. Je kunt een kijkje nemen in de groepsruimtes om een indruk te krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen. Zien we jou ook zaterdag 30 juni tussen 10:00 en 13:00 uur? Je bent van harte welkom!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.