​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Zaterdag 30 juni: open dag Kindercentrum Hoorn-Centrum

30-05-2018

Kruip in de huid van een echte tovenaar tijdens de gezellige open dag van ons Kindercentrum Hoorn-Centrum. Zaterdag 30 juni van 10:00 tot 13:00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons kindercentrum en is er van alles te doen.

Zaterdag 30 juni: open dag Kindercentrum Hoorn-Centrum

Elk jaar organiseert ons kindercentrum, gevestigd aan Lambert Meliszweg 1, een gezellige open dag. Tijdens deze dag is er een feestelijk programma voor kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom! Er zijn verschillende toveractiviteiten, een groot spinnenweb en nog veel meer.

De open dag is ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor kinderopvang bij Berend Botje. Je kunt een kijkje nemen de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen. Zien we jou ook zaterdag 30 juni tussen 10:00 en 13:00 uur? Je bent van harte welkom!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.