​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Zaterdag 7 juli: open dag Kindercentrum Hoorn-Huesmolen

04-06-2018

Pasta kettingen rijgen, muziek maken met een djembé, henna schminken; het kan allemaal tijdens de gezellige open dag van ons Kindercentrum Berend Botje Hoorn-Huesmolen! Zaterdag 7 juli word je ontvangen door een stewardess en piloot en begint de reis om de wereld. Van 10:00 tot 13:00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons kindercentrum en is er van alles te doen!

Zaterdag 7 juli: open dag Kindercentrum Hoorn-Huesmolen

Elk jaar organiseert ons kindercentrum, gevestigd aan De Huesmolen 222, een gezellige open dag. Tijdens deze dag is er een feestelijk programma voor kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom! Bij binnenkomst begin je op Schiphol en reis je om de wereld met stops in verschillende landen. Bij elk land zijn er activiteiten, waarmee je stempels in je paspoort verzamelt.  Bij een vol paspoort kun je een ijsje halen.

De open dag is ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor kinderopvang bij Berend Botje. Je kunt een kijkje nemen in de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen. Zien we jou ook zaterdag 7 juli tussen 10:00 en 13:00 uur? Je bent van harte welkom!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.