​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Zomer bij Berend Botje in Landsmeer

07-08-2020

Op ons kindercentrum in Landsmeer zorgen we voor verkoeling met o.a. extra drinkmomenten en veel waterpret, genieten! De buitenruimte is voorzien van schaduwplekken en zwembadjes.

Als voorbereiding op de hoge temperaturen hebben we samen met de kinderen van het kinderdagverblijf lekkere, gezonde fruitijsjes gemaakt van aardbeien en bananen. In onze tuin hebben we extra schaduwplekken gecreëerd en verschillende zwembadjes neergezet, waterpret gegarandeerd! De kinderen beleven veel plezier in de zwembadjes en spetteren stiekem de juffen nat. Dat is met deze temperaturen natuurlijk helemaal niet erg!

Sommige kinderen vinden de zwembadjes nog wat spannend, samen met deze kinderen hebben we heel veel waterballonnen gemaakt. Onze tuinslang heeft een speciaal opzetstuk waarmee je meerdere ballonnen tegelijk kunt vullen, dat is handig! Tot slot hebben we genoten van onze zelfgemaakte ijsjes.

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.