​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Zomeractiviteiten bij de BSO in Enkhuizen

30-07-2019

Tijdens de zomervakantie zitten de kinderen bij Berend Botje niet stil! Op de BSO in Enkhuizen zijn er genoeg leuke activiteiten te doen tijdens het zomerthema 'Tour the talent'. Stond de eerste week van de zomervakantie in het teken van mode, in de tweede week is onder andere de wetenschap aan de beurt!

Vorige week brachten de kinderen een bezoekje aan Dirk de Wit mode en liepen ze hun eigen modeshow. Deze week deden we allerlei interessante proefjes (“Wat gebeurt er als…?”) en brachten we een bezoek aan Volkssterrenwacht Orion in het Streekbos, waar je van alles te weten komt over de zon, maan, de sterren en het heelal.

Buitenspelen en zelf doen

Natuurlijk was er met de hitte ook voldoende waterpret, bezochten we Sprookjeswonderland en gingen we naar de speeltuin in het Streekbos. Even zelf spelen is ook wel eens fijn: dat kan natuurlijk ook bij Berend Botje!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.