​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Zomerspelen bij BSO De Goorn en Avenhorn!

02-08-2021

In de zomervakantie kunnen de kinderen op de buitenschoolse opvang allerlei leuke activiteiten blijven doen. Op de BSO van De Goorn en Avenhorn is het thema deze zomer: 'Wij verhuizen naar Tokio', in verband met de Zomerspelen. Binnen dit thema is er elke week een subthema, zoals in de afgelopen twee weken 'atletiek' en 'teamsport'.

 

Zo hebben de kinderen op de buitenschoolse opvang sportschoenen versierd met glitters, veren en verf. Maar er wordt natuurlijk ook gesport! Na allerlei sportieve oefeningen hebben de kinderen een sportdiploma behaald. Bovendien hebben de kinderen gegolfd - net als op de Olympische Spelen - maar dan in het donker met glow in the dark materialen. En wat dacht je van gezonde sportdrankjes maken, sportief spelen in de speeltuin en dansen? 

Kortom: de kinderen vermaken zich prima bij BSO De Goorn/Avenhorn! Op naar een gezonde en sportieve zomer!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.