​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Zonnige open middag bij BSO De Dijkwerkers

20-04-2018

Op 1 mei openen wij onze nieuwste bso locatie in basisschool De Dijkwerkers in Wervershoof. Gisteren kon iedereen alvast een kijkje komen nemen tijdens een gezellige 'open middag'.

Alvast even binnenkijken
Het was prachtig mooi weer, dus het springkussen op het schoolplein kwam goed van pas. Binnen in de BSO-ruimte konden alle kinderen en ouders alvast even rondkijken en uit het zonnetje moestuintjes planten om mee naar huis te nemen. En natuurlijk mocht een lekker ijsje niet ontbreken.

Deze buitenschoolse opvang in de basisschool biedt voor- en naschoolse opvang voor alle kinderen in Wervershoof die naar De Dijkwerkers, De Schelp of Werenfridus gaan. Er is een mooie groene buitenruimte waar de kinderen naar hartenlust samen kunnen spelen, leren en ontdekken!

Gezellig, actief en uitdagend
Je kind kan zowel voor als na school bij ons terecht voor leuke activiteiten, van 7:00 tot 18:30 uur. Het vervoer naar en van school hoort er natuurlijk bij.

Meer informatie en aanmelden
Meer informatie over BSO De Dijkwerkers? Ga naar onze website of neem contact op met Kinderopvang Berend Botje. Direct aanmelden kan hier.

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.