​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Actief, gezellig én uitdagend

Welkom bij onze bso: ClubBB!

Hier kan jouw kind zowel voor als na schooltijd terecht voor leuke activiteiten en de nodige ontspanning. Op school maakt je kind kennis met min of meer verplichte activiteiten. Lessen in taal, rekenen, schrijven en soms ook huiswerk maken. Daar spelen we natuurlijk op in, maar tegelijkertijd zorgen we voor een verschil. Op de buitenschoolse opvang bepaalt je kind namelijk veel meer zelf wat hij/zij doet. De nadruk ligt op spelen. Dat sluit niet uit dat we desgewenst samen met de andere kinderen werken aan een project voor school.

Actief, gezellig én uitdagend

Het was vroeger simpeler en vanzelfsprekender dat kinderen met elkaar speelden. Onder meer doordat de buitenruimte veiliger was en de gezinnen groter waren. Bij Berend Botje speelt je kind vanzelf met andere kinderen. Ieder kind is anders, heeft een andere achtergrond en andere talenten.

Ontwikkeling van jouw kind

Kinderen leren het meest van elkaar, daarom kijken en luisteren wij naar wat de kinderen bezighoudt en stemmen de activiteiten daar op af. Dit vraagt een open en flexibele houding en zorgt voor écht contact met je kind. Onze pedagogisch medewerkers observeren, analyseren en documenteren het onderzoeksproces van je kind. Zij delen dit met jou, zodat je een goede indruk krijgt waar je kind mee bezig is en hoe zijn of haar ontwikkeling verloopt.

Actie én rust

Naast alle actie op de buitenschoolse opvang, is er ook ruimte voor rust. Er komt tijdens schooltijd veel op ze af. Dus mag je kind best even bijkomen in de leeshoek of lekker kleuren, puzzelen of knutselen. Na binnenkomst nemen we gezamenlijk even de schooldag door bij het eet-/drinkmoment.

Vervoer van en naar school wordt uiteraard door ons verzorgd.

ClubBB: de nieuwe naam van onze bso

ClubBB is de nieuwe naam van onze bso-locaties. ClubBB staat voor een nóg leuker, uitdagender, leerzamer én spannender bso. Deze naam is ontwikkeld vanuit de wensen en ideeën van pedagogisch medewerkers en de kinderen. De naam past beter bij hoe leuk en uitdagend onze bso - of ClubBB - is! Sinds kort hebben we daarom een bso-coördinator die collega's helpt bij het bedenken en ontwikkelen van uitdagende activiteiten die aansluiten bij de interesses en leeftijd van de kinderen. De kinderen zijn razend enthousiast en wij ook. Samen zijn we ClubBB!

Vind hier een ClubBB-locatie in jouw buurt.