​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Wat zijn de kosten?

Wist je dat kinderopvang vaak goedkoper is dan gedacht wordt? Door de kinderopvangtoeslag valt de eigen bijdrage in de meeste gevallen erg mee. Je kunt de netto-kosten in jouw situatie eenvoudig berekenen via onze kostenindicatie. Even bellen kan natuurlijk ook, we rekenen het graag voor je uit.

 

Wat zijn de kosten?

Bij Berend Botje zijn de prijzen “all-in”. We zorgen uiteraard voor iets te eten en te drinken wanneer de kinderen uit school komen. Ook voor het vervoer van en naar school wordt gezorgd. Wanneer we een uitstapje maken, worden hier geen extra kosten voor in rekening gebracht. Ook kun je de belevenissen van jouw kind(eren) als extra service gratis volgen via de Berend Botje OuderApp

Comfortpakket of schoolwekenpakket
Kies je voor buitenschoolse opvang bij Berend Botje, dan zijn er twee opties: het comfortpakket of het schoolwekenpakket.   

Comfortpakket: Vakantieopvang is inbegrepen in het opvangtarief. Kinderen die na school naar de opvang gaan, mogen in de schoolvakantie vanaf 7:00 tot 18:30 uur naar de opvang gebracht worden. De kinderen kunnen vanaf 16:30 uur weer opgehaald worden. In de vakanties worden veel (buiten)activiteiten georganiseerd. 
 
Schoolwekenpakket: Vakantieopvang is niet inbegrepen in het opvangtarief. Op roostervrije dagen is alleen naschoolse opvang inbegrepen (extra opvang van 7:00 uur tot reguliere einde schooltijd is op aanvraag mogelijk).