Aanmelden kinderopvang!

Kinderopvang dicht bij 'thuis'

Een gastouder van Berend Botje biedt je kind een extra huis, op tijden en dagen die je in overleg afspreekt. Het is de vorm van kinderopvang die het dichtst bij ‘thuis’ ligt. Je kind heeft een eigen plekje en krijgt liefdevolle zorg en aandacht. Het betekent dat we goed kunnen inspelen op jullie omstandigheden en wensen. 

Want in overleg met je gastouder is veel mogelijk. Een keer wat later, een keer wat vroeger, extra of op een andere dag: in overleg kan veel. Ook opvang ’s avonds of ’s nachts is bespreekbaar. Ideaal bij onregelmatige werktijden, een eigen bedrijf of als er geen kindercentrum in de buurt zit. Onze gastouders zijn gediplomeerd en voldoen ruim aan alle wettelijke eisen. Daarnaast volgen ze bij Berend Botje geregeld extra trainingen, cursussen en workshops.

Een groot pluspunt van gastouderopvang bij Berend Botje is de inzet van onze bemiddelingsmedewerkers met hun eigen werkgebied en veel plaatselijke kennis. Ze kennen de gastouders en zoeken de gastouder die het best bij jullie gezin past. Ze zorgen dat er goede afspraken over de opvang worden gemaakt en houden regelmatig contact met hun gastouders. Om ze te begeleiden en om te zorgen dat de dienstverlening optimaal is en blijft. Ze zien er ook op toe dat aan alle eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne wordt voldaan. Een ander pluspunt is dat Berend Botje – kosteloos – de administratie verzorgt voor jou en je gastouder. Wanneer je kiest voor het comfortpakket regelen wij, als je dat wenst, ook de kinderopvangtoeslag.

Heb je al een gastouder gevonden en wil je meer zelf regelen? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om een basispakket af te nemen. Klik hier voor een overzicht van het comfort en basispakket.

 

Video: Een dag bij een gastouder van Berend Botje

Ben je benieuwd hoe een dag bij een gastouder er uit ziet? In deze video geven we je een indruk!

 

Meer informatie?
Voor meer informatie of administratieve vragen over gastouderopvang kan je tijdens kantooruren terecht op het centraal bureau in Zwaag. Dat kan zowel mét als zonder afspraak. Wij staan je graag te woord!