Aanmelden kinderopvang!

Kinderopvang aan de basis

Op ons kinderdagverblijf is je kind op een of meerdere dagen per week welkom voor opvang. Zowel bij het brengen (vanaf 7:00 uur) en het halen (tot 18:30 uur) is er altijd een persoonlijke overdracht met de medewerker op de groep. Even bijpraten over hoe het gaat, als je wilt met een kop thee of koffie erbij. De eerste levensjaren van je kind zijn enorm belangrijk. De basis wordt gelegd voor hun ontwikkeling tot volwassene. Sociaal gedrag, taalontwikkeling, creativiteit, natuurbeleving: als er in de eerste jaren aandacht voor is, heb je daar je leven lang plezier van.

Kinderopvang aan de basis

 

Alle kinderen de beste kans

Wij gunnen alle kinderen de best mogelijke kansen om zich te ontwikkelen. We letten daarbij goed op de verschillende fases in de ontwikkeling. Motorisch, sociaal en emotioneel. Een baby van zes maanden ontdekt dat hij of zij om kan rollen, een jaar later volgt al het herkennen van kleuren en vormen. En bijvoorbeeld hoe prettig het is om zindelijk te zijn! Omdat elk kind uniek is, kijken onze medewerkers goed waar jóuw kind aan toe is, zowel fysiek als geestelijk. Soms grijpen ze in, soms remmen ze af, soms moedigen ze aan. Ze nodigen altijd uit om te spelen. Want spelen ligt aan de basis van leren, ontwikkelen en ontdekken.

Op onze kinderdagverblijven is je kind niet ‘even bij de oppas’, maar in een veilige, leuke en vertrouwde omgeving. We zijn graag jullie partner in de opvoeding. Door samen te spelen, ontdekt je kind steeds meer over zichzelf, over anderen en de wereld. Lieve, goed opgeleide en enthousiaste medewerkers houden rekening met ieder kind en zorgen voor persoonlijke aandacht. Dat doen ze in een veilige, hygiënische en met zorg ingerichte omgeving, met geschikt speelmateriaal voor elke ontwikkelingsfase. Ze bewaken ook de balans tussen rust en activiteit. Natuurlijk delen we onze observaties, ervaringen en bevindingen graag met ouders. En laten we zoveel mogelijk zien wat we doen.