​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Wat zijn de kosten?

Wist je dat peuteropvang vaak goedkoper is dan gedacht wordt? Wanneer de (beide) ouder(s) werken of studeren heb je ook voor peuteropvang recht op kinderopvangtoeslag. Hierdoor valt de eigen bijdrage in de meeste gevallen erg mee. Wanneer er geen recht is op kinderopvangtoeslag, kan er een vergoeding zijn vanuit de gemeente. Hoeveel dit is, verschilt per gemeente. Je kunt de kosten in jouw situatie en per locatie eenvoudig berekenen via onze kostenindicatie. Even bellen kan natuurlijk ook, we rekenen het graag voor je uit.

Wat zijn de kosten?

Bij Berend Botje zijn de prijzen “all-in”. We zorgen onder andere voor luiers van het merk Pampers, tussendoortjes en iets te drinken. Op sommige locaties kun je ook kiezen voor een lange ochtend. Bij een lange ochtend eten de kinderen op de peuterspeelgroep gezellig een broodje of op een aantal locaties een warme maaltijd. Kinderen leren hier veel van. Als je vriendje iets eet wat jij niet kent, ga je het ook proberen. Zo helpen de peuters elkaar bij het ontdekken van nieuwe smaken en gewoontes. We zien op de groepen telkens weer dat ook moeilijke eters gezellig mee gaan eten. We stimuleren de peuters om zelf simpele taken uit te voeren. Ze helpen met tafel dekken, drinken inschenken en leren hun eigen brood te smeren. Ook bij de warme maaltijd op sommige locaties helpen de peuters mee. Ze wassen en snijden bijvoorbeeld groente en fruit. Goed voor de smaakontwikkeling en om te leren samenwerken. 

Ook voor uitstapjes worden geen extra kosten in rekening gebracht. En je kunt de belevenissen van jouw kind(eren) als extra service gratis volgen via de Berend Botje-app