​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

OuderPortaal

Inloggen Gastouderbureau

Inloggen

Inloggen Kinderdagverblijf, Peuterspeelgroep en Buitenschoolse Opvang

Inloggen

Kinderdagverblijf, peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang
We vinden het heel belangrijk om goed contact met ouders te onderhouden: we zijn graag jullie partner in de opvoeding. Informatie uitwisselen doen we dan ook op verschillende manieren en momenten, onder meer via onze Berend Botje OuderApp. Dankzij deze goed beveiligde ouderapp kunnen we je snel en makkelijk informeren over alle ontwikkelingen rondom jouw kind en de kindopvang. Zo ontvang je bijvoorbeeld een melding als er nieuwe foto's van je kind geplaatst zijn en kun je er op je gemak het dagverslag nalezen. Ook voor het aanvragen van extra dagen, vakantiedagen of ruildagen kun je de Berend Botje OuderApp gebruiken, evenals voor het inzien van facturen, jaaropgaven etc. 
Bij contactmomenten vertellen we je daar meer over.

Via de Berend Botje OuderApp kun je naar het uitgebreidere ouderportaal, welke ook op een laptop of pc te bekijken is. Hier vind je naast de foto’s en het schriftje allerlei informatie zoals de huisregels en handleidingen.

Inloggen
Vóór de start van de opvang ontvang je in je mailbox een handleiding en je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. 

Wil je de app downloaden, zoek dan in de App Store of Google Play Store op ‘ouderapp Konnect’ of klik hieronder op de doorlink:

Bij eerste gebruik: 

  1. Open de app
  2. Vul ‘berendbotje’ in voor ‘.ouderportaal.nl’. Dus: berendbotje.ouderportaal.nl
  3. Log in met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord

Daarna is de app eenvoudig te gebruiken.

Gastouderopvang
Bij gastouderopvang verloopt het contact over je kind vooral rechtstreeks met je gastouder. Voor het invullen, goedkeuren en doorgeven van de maandelijkse opvanguren maken alle gastouders en ouders gebruik van ons (gast)ouderportaal. Hier vind je ook alle benodigde formulieren en protocollen.

Inloggen
Vóór de start van de opvang ontvang je in je mailbox een handleiding en je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Let op: de mail met je inloggegevens kan in je ongewenste mail terecht komen.

Controleer ‘ongewenste mail’
Het kan zijn dat de mails die wij je sturen sinds kort terecht komen in de map ‘ongewenste mail’ van je mailaccount. Dit is bijvoorbeeld de mail wanneer je je wachtwoord opnieuw hebt opgevraagd of een nieuwsbrief die wij je hebben gestuurd. Is er een mail van Berend Botje in deze map terecht gekomen? Klik dan op de knop ‘Dit is geen ongewenste mail’ om te voorkomen dat dit in de toekomst weer gebeurt.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.