Aanmelden kinderopvang!
woensdag
07-10-2020

Inloopochtend Kindercentrum Hoorn-Centrum

Wil je een keer langskomen op ons kindercentrum Hoorn-Centrum? Dat kan! Iedere eerste woensdag van de maand organiseren wij tussen 09:30 en 11:00 uur een vrijblijvende inloopochtend. Op deze inloopochtenden kun je binnenlopen voor het inwinnen van informatie of een rondleiding. Er zijn medewerkers aanwezig om je persoonlijk informatie te geven en vragen over de opvangmogelijkheden bij Berend Botje te beantwoorden.

Wil je een keer vrijblijvend langskomen bij Kindercentrum Hoorn-Centrum? In verband met het coronavirus, horen we dit graag  van te voren. Je kunt je eenvoudig aanmelden door even te bellen (088 233 7180) of mailen (kindercentrum@berendotje.nl) met onze binnendienst. Wil je een keer buiten de georganiseerde ochtend langskomen? Of een rondleiding op een andere locatie? Dat kan ook. Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Het is ook mogelijk om een videorondleiding te volgen.

BSO Hoorn - Centrum
Kinderdagverblijf Hoorn - Centrum
Peuterspeelgroep Hoorn - Centrum
Lambert Meliszweg 1,
1622 AA Hoorn
09:30 - 11:00
Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.