Aanmelden kinderopvang!
maandag
05-10-2020

Inloopochtend Kindercentrum Opmeer

Wil je een keer langskomen op ons Kindercentrum Opmeer? Dat kan! Elke eerste maandag van de maand organiseren wij tussen 9:30 en 11:00 uur een vrijblijvende inloopochtend. Op deze inloopochtenden kun je binnenlopen voor het inwinnen van informatie. Er zijn medewerkers aanwezig om je persoonlijk – geheel vrijblijvend - informatie te geven en vragen over de opvangmogelijkheden bij Berend Botje te beantwoorden. Ze geven je ook graag een rondleiding door de locatie.

Wil je een keer vrijblijvend langskomen bij locatie? In verband met het coronavirus, horen we dit graag  van te voren. Je kunt je eenvoudig aanmelden door even te bellen (088 233 7180) of mailen (kindercentrum@berendotje.nl) met onze binnendienst. Wil je een keer buiten de georganiseerde ochtend langskomen? Of een rondleiding op een andere locatie? Dat kan ook. Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Het is ook mogelijk om een videorondleiding te volgen.

 

 

Kinderdagverblijf Opmeer - Hoofdlocatie
BSO Opmeer - Hoofdlocatie
Peuterspeelgroep Opmeer - Hoofdlocatie
Burgemeester Heijmansstraat 8,
1718 AN Hoogwoud
09:30 - 11:00
Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.