Aanmelden kinderopvang!
vrijdag
11-09-2020

Inloopochtend Kinderdagverblijf Edam-Volendam

Wil je een keer langskomen bij ons kindercentrum in Edam-Volendam? Dat kan! Elke vrijdag organiseren wij tussen 9:30 en 11:00 uur een vrijblijvende inloopochtend. Op deze inloopochtenden kun je binnenlopen voor het inwinnen van informatie. Er zijn medewerkers aanwezig om je persoonlijk – geheel vrijblijvend - informatie te geven en vragen over de opvangmogelijkheden bij Berend Botje te beantwoorden. Ze geven je ook graag een rondleiding door de locatie.

Wil je een keer vrijblijvend langskomen bij Kindercentrum Edam-Volendam? In verband met het coronavirus, horen we dit graag  van te voren. Je kunt je eenvoudig aanmelden door even te bellen (088 233 7180) of mailen (kindercentrum@berendotje.nl) met onze binnendienst. Wil je een keer buiten de georganiseerde ochtend langskomen? Of een rondleiding op een andere locatie? Dat kan ook. Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Het is ook mogelijk om een videorondleiding te volgen.

Kinderdagverblijf Edam-Volendam - Hoofdlocatie
BSO Edam-Volendam - Hoofdlocatie
Peuterspeelgroep Edam-Volendam - Hoofdlocatie
Keetzijde 18a,
1135 VX Edam
09:30 - 11:00
Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.