​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!
maandag
14-06-2021

Kijkavond Kindercentrum Medemblik

Wil je een rondleiding op ons kinderdagverblijf in Medemblik of wil je meer informatie over kinderopvang? Kom dan naar onze kijkavond tussen 19:00 en 20:30 uur. Onze medewerkers ontvangen je graag en vertellen je vrijblijvend alles over kinderopvang bij Berend Botje. Ben je van plan om langs te komen tijdens de kijkavond? Meld je dan wel even aan, zo kunnen we zorgen voor voldoende afstand (i.v.m. coronamaatregelen). Dat kan eenvoudig door contact op te nemen met ons centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

Elke donderdag is er van 9:00 tot 11:00 uur iemand op het kinderdagverblijf aanwezig die je ook een rondleiding kan geven. Ook daarvoor vragen we je aan te melden in verband met coronamaatregelen. Kom je liever op een andere dag en/of tijd? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

Kinderdagverblijf Medemblik Het Speelkasteel - Medemblik
Wijmersplantsoen 1,
1671 KG Medemblik
19:00 - 20:30
Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.