​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!
donderdag
12-05-2022

Meespeelmiddag Landsmeer

Heb jij of ken jij iemand met een zoon of dochter in de leeftijd van 4 tot 13 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is op onze buitenschoolse opvang in Landsmeer. Op donderdag 12 mei organiseren wij een meespeelmiddag. Een mooie kans om samen met je kind kennis te maken met ClubBB! 

Tijdens deze meespeelmiddag kunnen ouders en hun kind zelf ervaren hoe het er aan toe gaat op de buitenschoolse opvang. Op de bso is namelijk geen dag hetzelfde! Op ClubBB (bso van Berend Botje) kunt je kind terecht voor leuke, actieve activiteiten, maar ook de nodige ontspanning. 

ClubBB: de naam van onze bso
Onlangs hebben wij onze bso-locaties in een nieuw jasje gestoken: ClubBB. ClubBB staat voor een nog leuker, uitdagender, leerzamer en spannender bso. Deze naam is ontwikkeld vanuit de wensen en ideeen van pedagogisch medewerkers en kinderen. Wist je dat wij een bso-coordinator hebben die collega's helpt bij het bedenken en ontwikkelen van uitdagende activiteiten die aansluiten bij de interesses en leeftijd van de kinderen? Tot nu toe zijn de kinderen razend enthousiast en wij ook!

Zien we je op donderdag 12 mei? 

ClubBB Landsmeer
Van Beekstraat 5a,
1121 ND Landsmeer
15:30 - 17:00
Terug naar overzicht