​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!
donderdag
21-04-2022

Meespeelochtend Peuterspeelgroep De Pierewiet

Heb jij of ken jij iemand met een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij peuterspeelgroep De Pierewiet van Berend Botje in Enkhuizen! Op donderdag 21 april 2022 houden wij een meespeelochtend. Hier kun je samen met je peuter kennismaken met onze peuterspeelgroep. Tijdens deze speciale feestochtend 'openen' we ons vernieuwde buitenspeelplaats èn sluiten we het thema 'boederij' af. Dit betekent een pony, kippen, konijnen en misschien wel lammetjes in de tuin. En we hebben heel veel leuke buitenspelletjes. 

Wist je dat kinderen die naar de peuteropvang gaan de stap naar de basisschool veel makkelijker maken? Op de peuterspeelgroep, voorheen peuterspeelzaal, doen kinderen van 2 tot 4 jaar veel nieuwe vaardigheden op. Door samen te spelen, zingen, luisteren, dansen en knutselen, leren de kinderen contact met elkaar maken, samenwerken en samen delen.

Tijdens een meespeelochtend kunnen jij en je kind zelf ervaren hoe het er aan toegaat op de peuterspeelgroep. Zien we je dan?

Peuterspeelgroep Enkhuizen - Pierewiet
Spaans Leger 31,
1601 PB Enkhuizen
11:00 - 12:15
Terug naar overzicht