​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!
zaterdag
25-06-2022

Open dag Berend Botje-locaties Enkhuizen

Op zaterdag 25 juni houden we bij alle locaties in Enkhuizen een open dag! Tussen 10:00 en 13:00 uur is iedereen van harte welkom om bij ons binnen te komen kijken.

Tijdens de open dag laten we je graag de locatie zien. Proef de sfeer op de groepen, maak kennis met onze werkwijze aan de hand van thema’s en ontmoet de medewerkers. Kom langs, kijk rond en stel al je vragen! 

Al onze locaties in Enkhuizen doen mee aan de open dag:

Bij Kindcentrum Het Anker zijn niet alleen pedagogisch medewerkers aanwezig, maar ook de directeur en leerkrachten. Opvang en onderwijs worden hier gecombineerd en ouders kunnen hier ook terecht bij externe organisaties als logopedie, schoolmaatschappelijk werk en ergotherapie.

Werken bij Berend Botje? Kom langs tijdens de open dag
Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's. Bekijk het knutselatelier bij Kinderdagverblijf Enkhuizen, proef de sfeer op de Bert en Ernie groep bij Peuterspeelgroep Pierewiet in de binnenstad en ontdek bij BSO De Hoeksteen wat ClubBB inhoudt. Loop binnen en maak kennis met misschien wel je toekomstige collega's. Zij laten je graag de locatie zien en gaan graag met je in gesprek. Ken je iemand die ook graag in de kinderopvang zou willen werken, vraag hem of haar met je mee te gaan!

Vergeet ook niet langs te gaan bij het eerste kindcentrum van Enkhuizen: Kindcentrum Het Anker. Hier kan je aan de slag als pedagogisch medewerker, maar ook als onderwijsassistent of een combinatie hiervan! Dit betekent dat tijdens de open dag zowel leerkrachten als pedagogisch medewerkers aanwezig zijn. De groepsruimtes en klaslokalen liggen naast elkaar met in het midden een gezamenlijk speelleerplein. Op dit speelleerplein kunnen collega’s in contact komen en kunnen kinderen van verschillende leeftijden elkaar spelenderwijs ontmoeten.

Wil je nu al meer weten over werken bij Berend Botje en onze vacatures, kijk dan op onze vacaturepagina. Op dit moment hebben wij diverse leuke vacatures voor onze locaties in Enkhuizen!

In actie voor het goede doel!
Op alle locaties zetten we ons tijdens (of voor) de open dag in voor het goede doel KiKa. Je kunt bijvoorbeeld prachtige kunstwerkjes of lekkere baksels kopen. Denk er dus aan om kleingeld mee te nemen! De volledige opbrengst wordt gedoneerd aan KiKa.

Tot dan!
De open dag is van 10:00 tot 13:00 uur en iedereen is welkom; kinderen, ouders, vriendjes, buren, opa's en oma's!

Zien we jou ook zaterdag 25 juni? Tot dan!

ClubBB Enkhuizen - Het Anker
Peuterspeelgroep Enkhuizen - Het Anker
Peuterspeelgroep Enkhuizen - De Hoeksteen
Kinderdagverblijf Enkhuizen - Hoofdlocatie
ClubBB Enkhuizen - Het Mozaïek Toereppel
Peuterspeelgroep Enkhuizen - Het Mozaïek Toereppel
Peuterspeelgroep Enkhuizen - Pierewiet
Flosbeugel 17a,
1602 EW Enkhuizen
10:00 - 13:00
Terug naar overzicht