​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!
zaterdag
25-06-2022

Open dag en jubileumfeest Kindercentrum De Goorn

Kindercentrum De Goorn is jarig en daarom vieren wij feest! Op zaterdag 25 juni van 10:00 tot 13:00 uur is iedereen van harte welkom om ons 10-jarig jubileum te vieren op de open dag. Kinderen, ouders, vriendjes, buren, opa's en oma's: iedereen is welkom!

Dit jaar is het precies 10 jaar geleden dat Kindercentrum De Goorn voor het eerst haar deuren opende. In de tussentijd is ons kindercentrum uitgegroeid tot een fijne, vertrouwde plek waar we het hele jaar door opvang bieden aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. We willen graag deze feestelijke verjaardag vieren met allerlei leuke activiteiten voor jong en oud.

Activiteitenprogramma

Ons jubileum wordt feestelijk gevierd met allerlei leuke activiteiten rondom het thema 'Welkom in ons kasteel', zoals:

  • Een klimparcours voor ridders en prinsessen
  • Allerlei leuke knutselactiviteiten
  • Je kunt je laten schminken door het schminkteam
  • Je eigen hapjes maken
  • En nog veel meer leuke spelletjes en activiteiten voor jong en oud
  • Ook voor drankjes wordt natuurlijk gezorgd.

De open dag is van 10:00 tot 13:00 uur en iedereen is welkom! De kinderen mogen verkleed komen als ridders of prinsessen, of zoals ze zichzelf het liefst verkleden.

Maak ook kennis met ons!

De open dag is ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor kinderopvang bij Berend Botje in De Goorn. Kindercentrum De Goorn biedt hele dagopvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.  Alle lichte ruimten zijn met elkaar verbonden en komen uit in de centrale speelhal met grote keuken. Daar wordt dagelijks door onze koks een verse, warme maaltijd bereid.

Even naar het dorpsbos, een speeltuintje in de buurt of een boodschap halen met de kinderen; alles is dichtbij. Ook binnen is er van alles te doen; klimmen en klauteren in de grote beweegruimte en samenwerken aan leuke thema’s op de groepen. Op deze manier ontdekken kinderen spelenderwijs de wereld om zich heen.

Je kunt een kijkje nemen in de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen.

Zien wij jou ook op zaterdag 25 juni? Tot dan!

Kinderdagverblijf De Goorn - Hoofdlocatie
Kantbeugel 1a,
1648 HW De Goorn
10:00 - 13:00
Terug naar overzicht