​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!
dinsdag
20-09-2022

'Werken bij Berend Botje' info-avond in Avenhorn

Wil jij aan de slag als pedagogisch medewerker en ben je benieuwd naar de manier waarop wij werken bij Berend Botje? Houd dinsdag 20 september tussen 19:00 en 20:30 uur vrij voor onze info-avond bij ons kindcentrum aan de Buitenroede 12 in Avenhorn.

Kom langs!
Onze werving- en selectiespecialist José Schuit en locatieleidinggevende Virginia Elzinga werken zelf al jaren bij Berend Botje. Zij vertellen je die avond waarom werken bij ons zo leuk is. Zo kijken we bijvoorbeeld heel goed naar jouw wensen en behoeften en vinden wij een goede werk-privébalans heel belangrijk.

Tijdens deze avond kom je meer te weten over de werkwijze, opleidingsmogelijkheden en de pedagogische visie van Berend Botje. Sluiten deze aan bij jouw wensen, dan is er een wellicht een match voor een droombaan bij Berend Botje! Met meer dan 60 locaties verdeeld over Noord-Holland is er altijd een leuke en inspirerende werkplek voor jou.

Binnenlopen of aanmelden
Interesse om langs te komen tijdens de info-avond? Je kunt op de avond zelf binnenlopen, maar we waarderen het als je je van tevoren even aanmeldt. Bel of app dan even naar 06-50057939 of 088-2337020. Tot dan!

Kwalificatie-eis en vacatures

Twijfel je of jij over de juiste papieren beschikt? Doe dan de check! Kijk ook alvast even naar onze vacatures.

ClubBB Avenhorn - De Droomgaard
Kinderdagverblijf Avenhorn - De Droomgaard
Peuterspeelgroep Avenhorn - De Droomgaard
Buitenroede 12,
1633 GZ Avenhorn
19:00 - 21:30
Terug naar overzicht