Aanmelden kinderopvang!

Blog

Op kantoor - Ontwikkeling

Chantal Manshanden is al negen jaar gastouder. Onlangs volgde zij de Gastouder training Franch & Free Plus. In deze blog deelt Chantal haar ervaringen van de training.

Lees meer
10 aug

Traktatie: Gezond óf lekker of gezond én lekker?

Op kantoor - Algemeen

Het is weer zover… Mijn zoon wordt een jaar ouder. Er mag dus weer getrakteerd worden. Gelijk gaan bij mij de alarmbellen af: wat gaan we dit jaar maken? Gaan we voor gezond óf lekker, of is er een traktatie die gezond én lekker is? En natuurlijk moe…

Lees meer
17 jul

Kinderen zijn geboren creatief

Van de pedagoog - Opvoeding

Alle kinderen zijn kunstenaars en alle kinderen hebben van nature interesse in de natuur. Dus: hoe leuk is het om dat te combineren!

Lees meer
19 jun

Goed gedaan!

Van de directie - Opvoeding

Complimenten zijn belangrijk voor kinderen. Ze vinden het fijn om te horen dat ze iets goed gedaan hebben en dat je trots op ze bent. Hun zelfvertrouwen neemt erdoor toe en ze vinden het extra leuk om nieuwe dingen te leren. Het werkt echt!

Lees meer
27 feb

Niet langs de meetlat

Van de directie - Ontwikkeling

Hoe en hoe snel kinderen zich ontwikkelen is een fascinerend proces. Een hulpeloze baby kruipt ‘ineens’ de hele kamer door. En een schattige, maar onverstaanbare ‘brabbelaar’ groeit uit tot een honderduit kletsende peuter. Ik geniet enorm van het ont…

Lees meer
14 okt