Aanmelden kinderopvang!

Klant aan het woord

"Borstvoeding en kinderopvang, fijn dat het kan!"
Iris (moeder van Lotte)

Kolf, koeltas, bewaarbakjes, afgekolfde melk, fles… Heb ik nu echt alles? Het is even puzzelen en er gaan heel wat spullen mee, maar wat is het fijn dat ik borstvoeding geven, werken en kinderopvang kan combineren.

Lees meer
"Door onder andere liefde, aandacht en rust hebben de kinderen het fantastisch"
Krista (moeder van twee kinderen)

Kleine kinderen worden groot. En wanneer ze groter worden, merk je soms dat ze toe zijn aan meer uitdaging, spelen met andere kinderen, leren en ontwikkelen. Bij mijn dochter Lizzie was de tijd duidelijk rijp om naar de opvang te gaan. Na een slechte ervaring bij een andere organisatie, besloten we een kijkje te nemen bij Berend Botje. En daar hadden wij direct een goed gevoel! Rust, ruimte, schoon en lieve medewerkers. Ik besloot Lizzie aan te melden en daarna ging zij al snel voor het eerst naar de peuterspeelgroep van Berend Botje.

 

Lees meer
"Op die manier blijven we van beide kanten goed op de hoogte."
Marjon (moeder van zoon en dochter)

Waar voorheen papieren heen-en-weer-schriftjes werden gebruikt, maken we sinds 2016 gebruik van de BB-app. Een toegevoegde waarde voor onze klanten en voor onze organisatie. De BB-app is voor ouders die gebruik maken van kinderopvang bij een kindercentrum van Kinderopvang Berend Botje. Door middel van de app blijven ouders op de hoogte van de belevenissen van hun kind(eren) op het kinderdagverblijf, de peuterspeelgroep of de buitenschoolse opvang. De app geeft ze een goed beeld wat hun kind beleeft op een dag bij Berend Botje. Van middagslaapje, hoeveel broodjes een kind heeft gegeten en of het goed heeft gedronken tot aan spraakmakende foto’s en dagverslagen.

Lees meer
"Victor maakte de overstap naar de basisschool probleemloos, dankzij Berend Botje!"
Inge (moeder van Victor)

Voor het eerst naar school. Dat is een grote stap voor veel vierjarigen. Bij Berend Botje doen we er alles aan de kinderen zo goed mogelijk voor te bereiden op deze nieuwe fase. Kinderen die naar het kinderdagverblijf of de peutergroep gaan, weten al hoe het er aan toe gaat in een groep. En dat scheelt bij de overgang.  Zo ervoer ook de moeder van Victor dat. ‘Victor maakte de overstap probleemloos en dat komt mede door wat hij heeft geleerd bij Berend Botje!’

Lees meer
"Bedankt voor de feestdag in Sprookjeswonderland!"
Janneke (moeder van Olivia en Fijs)

Berend Botje bestaat 25 jaar en om dat te vieren waren alle Berend Botje kinderen, hun ouders, gastouders en medewerkers uitgenodigd in Sprookjeswonderland. Pas in de auto vertelden we onze kinderen waar we nou eigenlijk precies heen gingen met die tas vol krentenbollen en bananen. Er klonk gejuich van de achterbank: Sprookjeswonderland! Ik legde uit dat er een Berend Botje feest was en dat íedereen van Berend Botje mocht komen.

Lees meer
"Berend Botje denkt in mogelijkheden!"
Nathalie & Daan Pieterson

‘Vanaf dat onze zoon Stefan 4 maanden oud was, brachten we hem naar het kinderdagverblijf van Berend Botje. Nog geen jaar later kregen we een verschrikkelijke diagnose te horen: hij heeft SMA. Een levensbedreigende spierziekte waarvoor nog geen medicijn bestaat. Het betekent dat hij waarschijnlijk nooit zelfstandig zal kunnen staan, lopen of zelfs zijn haren kammen. Onze wereld stortte in. Een van de vele vragen die bij ons opkwam was: kan Stefan nog wel bij Berend Botje blijven?'

Lees meer
"Hij gaat altijd met ontzettend veel plezier naar Berend Botje!"
Susan

Bij deze wil ik Simone en Tineke van de peutergroep in Edam-Volendam een groot compliment maken. Tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn opa zijn ze ontzettend lief geweest voor onze zoon Benjamin.

Lees meer
"Berend Botje is echt een plek voor mijn kinderen om zich te ontwikkelen en plezier te hebben!"
Inge

Onze jongens (4 en 2 jaar), willen vooral erg graag naar buiten! Fietsen, rennen, klimmen, met vriendjes spelen, dingen ontdekken, als het maar buiten is. Gelukkig, zo is mijn ervaring, speelt Berend Botje daar goed op in.

Lees meer
"Negen van de tien keer dat ik Roan ophaalde, wilde hij niet mee, maar lekker bij Berend Botje blijven."
Rense

Het is een spannende tijd als je eerste kleine op komst is. Nadenken over opvang en je eigen planning aanpassen aan de nieuwe periode in je leven. Onze zoon Roan is vanaf zijn babytijd op een kindercentrum van Berend Botje geweest en er is altijd heel erg goed voor hem gezorgd. Mij is vooral opgevallen dat de pedagogisch medewerkers vol overgave met de kinderen bezig zijn en dat de kinderen veel meekrijgen in hun ontwikkeling.

Lees meer

8,8

483 beoordelingen

Onze klanten beoordelen onze dienstverlening via kinderopvang.tevreden.nl