Aanmelden kinderopvang!

Nieuws

Alles
Algemeen
Locatienieuws
Nieuwsflits 

Belangrijke informatie m.b.t. nieuws over coronavirus

Op deze pagina vind je actuele informatie met betrekking tot het coronavirus en onze kinderopvang.

Lees meer
Nieuwsflits 

Evenementen voorlopig geannuleerd

In verband met de nieuwe maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus, hebben wij besloten om alle geplande cursussen en workshops die gepland staan, voorlopig te annuleren.

Lees meer
Nieuwsflits 

Berend Botje is een Great Place to Work

Kinderopvang Berend Botje is op dinsdag 29 oktober Great Place to Work gecertificeerd. Dit betekent dat de organisatie voldoet aan verschillende criteria voor goed werkgeverschap. Wij zijn trots op deze titel! 

Lees meer
27 mrt

Week 2: We missen de kinderen en de kinderen missen elkaar!

De tweede week sinds de sluiting zit er op. De tijd lijkt langzaam te gaan, maar toch ook weer snel. We hebben iets meer kinderen opgevangen dan in de eerste week. We verzorgen namelijk ook noodopvang voor ouders in cruciale beroepen waarvan de kinde…

Lees meer
21 mrt

Eerste werkweek na sluiting i.v.m. coronavirus

De eerste werkweek nadat het ministerie opdracht gaf aan kinderopvangorganisaties om te sluiten, zit er bijna op. Een bijzondere week, waar we met gemengde gevoelens op terug kijken. 

Lees meer
20 mrt

Hoera, Berend Botje 28 jaar!

Vandaag is Berend Botje 28 jaar geworden, hoera! Door het coronavirus vieren we even geen feestje, maar we laten het ook niet zomaar voorbij gaan. 

Lees meer
19 mrt

Trots op onze collega's

In deze rare situatie, waarbij het voor sommigen misschien lijkt dat erbij ons niet zoveel te doen is, wordt er door TeamBB toch echt heel hard gewerkt! Voor en achter de schermen, door alle collega's en gastouders. Wij zijn blij dat we samen een ste…

Lees meer
18 mrt

Hoera! Een positief GGD-rapport voor BSO De Goorn

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van BSO De Goorn in De Goorn heeft op 27 februari 2020 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoet aan alle get…

Lees meer
13 mrt

Gedicht over een dag bij Berend Botje! Lees je mee?

Hoe leuk is dit! Een van de pedagogisch medewerkers van ons kinderdagverblijf in Hoorn schreef een heel leuk gedicht over een van de fijne dagen die zij heeft met de kinderen! Lees je mee?

Lees meer
13 mrt

Kindercentrum Stede Broec bakt voor het goede doel!

Kinderopvang Berend Botje zet zich graag in voor goede doelen, óók in Kindercentrum Stede Broec. Samen met de kinderen zijn we in Grootebroek ‘aan de bak’ gegaan voor KiKa (KinderenKankervrij). Afgelopen week verkochten wij overheerlijke kokoskoekjes…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.