Aanmelden kinderopvang!

Nieuws

Alles
Algemeen
Locatienieuws
Nieuwsflits 

Statement over wetsvoorstel vaccinatiebeleid

De Tweede Kamer stemde vanmiddag over het wetsvoorstel om ongevaccineerde kinderen te mogen weigeren op kinderopvangcentra. Het wetsvoorstel is aangenomen. Naar aanleiding van dit nieuws kort onze reactie.

Lees meer
Nieuwsflits 

High tea bij Kindercentrum De Goorn

Kom naar de gezellige high tea bij Kindercentrum De Goorn op vrijdag 27 maart van 19:30 tot 21:30 uur. Een avond met workshops, lekkere hapjes en verschillende theesoorten. Onze pedagogisch medewerkers laten je graag het kinderdagverblijf zien voorda…

Lees meer
Nieuwsflits 

Berend Botje is een Great Place to Work

Kinderopvang Berend Botje is op dinsdag 29 oktober Great Place to Work gecertificeerd. Dit betekent dat de organisatie voldoet aan verschillende criteria voor goed werkgeverschap. Wij zijn trots op deze titel! 

Lees meer
24 feb

BSO-filmavond bij Kindercentrum De Goorn

Afgelopen donderdag 20 februari organiseerden we een film-avond voor bso De Overhaal en bso De Petteflet bij Kindercentrum De Goorn.

Lees meer
21 feb

Badmintonnen met BSO Hoorn!

Wat een heerlijke, sportieve ochtend hebben we gehad bij de Hoornse Badminton Vereniging! De kinderen van onze buitenschoolse opvanglocaties in Hoorn kregen daar tijdens de vakantie een super leuke badmintonles. 

Lees meer
21 feb

Naar het Zuiderzeemuseum met BSO Midwoud

Ook tijdens de vakantie is er genoeg te doen bij de buitenschoolse opvang! Zo gingen we met BSO Midwoud naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. We gingen daar de poppenkastvoorstelling 'Marretje de Meeuw' bekijken. 

Lees meer
21 feb

Meespelen bij bso's in Enkhuizen

Op zoek naar opvang voor of na school? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij onze bso-locaties in Enkhuizen. Op maandag 23 maart organiseren wij van 16:00 tot 17:00 uur een meespeelmiddag. Tijdens deze middag kan je samen met je kind kennis met ons…

Lees meer
20 feb

Wij zorgen voor de vogels in de winter

Bij de Eendenvijver (groep van Kinderdagverblijf Enkhuizen) zijn we gestart met het thema ’Wij zien vogels in de winter’. Hierin behandelen we alles over vogels in de winter, bijvoorbeeld wat eten ze en welke vogels zien we?

Lees meer
20 feb

Knibbel knabbel knuisje… op bezoek bij Hans & Grietje

We zijn gister met de kinderen van Buitenschoolse Opvang Flosbeugel gister naar het Hans & Grietje pannenkoekenhuis in Zeewolde geweest! Er was hier enorm veel te doen, van snelle glijbanen en een groot springkussen tot een toverketel waar we ons…

Lees meer
19 feb

Hoera! Een positief GGD-rapport voor BSO Edam-Volendam

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van BSO Edam-Volendam hoofdlocatie heeft op 12 december 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoet aan al…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.