Aanmelden kinderopvang!

19 mei High Tea bij Kindercentrum Edam-Volendam

04-05-2017

Na het succes van de vorige keer organiseert Kinderopvang Berend Botje Edam op vrijdagavond 19 mei nogmaals een high tea voor moeders en aanstaande moeders. Genietend van allerlei heerlijke hapjes en verschillende soorten thee kunt u meedoen aan interessante en creatieve workshops.

 

Workshops

De high tea is een leuke mogelijkheid om kennis te maken met het kindercentrum van Berend Botje in Edam-Volendam. Na de rondleiding door onze pedagogisch medewerkers serveren wij een uitgebreide high tea. Tijdens de high tea krijg je een workshop ‘Hoe fotografeer ik mijn baby’, gegeven door professioneel fotograaf Cynthia van Stiphout. Tot slot maak je een leuke knuffel voor je baby. Deze workshop wordt verzorgd door Atelier Marijtje.

 

Opvang van 0 tot 13 jaar

Kindercentrum Berend Botje Edam-Volendam is gevestigd in een kleurrijk en ruim opgezet pand aan de Keetzijde 18a. Op het kinderdagverblijf in De Goorn eten we tussen de middag warm. In onze eigen keuken bereiden we elke dag een verse, verantwoorde maaltijd samen met de kinderen. Aan deze service zijn géén extra kosten verbonden. Het kindercentrum biedt hele en halve dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Er is ook een peuterspeelgroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar, een goede voorbereiding op de basisschool.

 

Gratis deelname

De high tea is op vrijdag 19 mei  2017 van 19:00 tot 21:30 uur. Wilt u bij deze gezellige avond aanwezig zijn? Dan kunt u zich aanmelden via hightea@berendbotje.nl. Deelname is gratis en de eerste 25 aanmeldingen ontvangen bovendien een goedgevulde goodiebag!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.