Aanmelden kinderopvang!

Nieuws

Alles
Algemeen
Locatienieuws
04 jul

Zonnige open dag in De Goorn

Zaterdag 29 juni vierde kindercentrum De Goorn de jaarlijkse open dag! Deze zonovergoten dag, die van 10:00 tot 13:00 uur duurde, stond geheel in het teken van het thema ‘Afrika’.

Lees meer
23 mei

Kindercentrum De Goorn geeft een feestje!

Kom naar de open dag van Kindercentrum Berend Botje De Goorn met leuke activiteiten! Zaterdag 29 juni is iedereen tussen 10:00 en 13:00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen in het kindercentrum. Er is van alles te doen!

Lees meer
13 mei

Muziek maken met pannen en pollepels in De Goorn!

De kinderen van Kindercentrum De Goorn hebben de afgelopen periode veel plezier beleefd met het thema ‘muziek’. Muziek maken is leuk en samen muziek maken is nog veel leuker! Tijdens het thema hebben ze geleerd hoe je muziek kan maken en om naar elka…

Lees meer
07 mei

Vlechtworkshop in De Goorn, kom je ook?

Altijd al meer willen leren dan een simpele vlecht? Kom dan naar onze vlechtworkshop op donderdag 20 juni bij Berend Botje Kindercentrum De Goorn in De Goorn.

Lees meer
27 mrt

Help mee met de appeltaartjesactie voor Stichting Hartekind!

Restaurant De Tuynkamer in Hoorn organiseert dit jaar voor de derde keer een appeltaartjesactie voor Stichting Hartekind. Zij verkopen 3-persoons appeltaartjes voor € 6,- en de opbrengst gaat naar Stichting Hartekind. Berend Botje steunt dit initiati…

Lees meer
26 mrt

Ontwikkelingen rondom Kindcentrum Buitenroede

Regelmatig informeren we je over de ontwikkelingen rondom het nieuw te bouwen Kindcentrum Buitenroede in Avenhorn. Zo vond er op maandagavond 11 maart een informatieavond voor de medezeggenschapsraden van de Ieveling, de Overhaal en de Jozefschool pl…

Lees meer
04 feb

Nieuwe locatie in Avenhorn

Goed nieuws! Omdat het aantal kinderen bij onze bso's nog steeds groeit, zijn we blij dat we een nieuwe bso-locatie hebben gevonden. Per 25 februari 2019 starten we met buitenschoolse opvang in basisschool De Overhaal, Het Veer 84 in Avenhorn. Kinder…

Lees meer
24 jan

Burgemeester Posthumus leest voor bij Kindercentrum De Goorn

Op woensdag 23 januari kwam niemand minder dan Burgemeester Posthumus voorlezen aan de kinderen bij Kinderopvang Berend Botje in De Goorn. Deze dag was namelijk het Nationale Voorleesontbijt!

Lees meer
21 jan

Geslaagde EHBO-workshop in De Goorn!

Donderdag 17 januari was er weer een geslaagde EHBO-workshop bij onze locatie in De Goorn. De workshop werd verzorgd door BHV-4-YOU.

Tijdens deze avond kregen de deelnemers uitleg over hoe ze moeten handelen bij de meest voorkomende ongevallen bij k…

Lees meer
18 dec

High tea bij Kindercentrum De Goorn

Kom naar de gezellige high tea bij Kindercentrum De Goorn! Een avond met workshops, lekkere hapjes en verschillende theesoorten. Onze pedagogisch medewerkers laten je graag het kinderdagverblijf zien voordat we aan tafel gaan.

Lees meer