Aanmelden kinderopvang!

Nieuws

Alles
Algemeen
Locatienieuws
18 okt

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Peuterspeelgroep Pippeloentje Onderdijk

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Peuterspeelgroep Pippeloentje in Onderdijk heeft op 9 september 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie vo…

Lees meer
16 sep

Gratis meespelen bij alle peuterspeelgroepen van Berend Botje in Medemblik

Heb jij of ken jij iemand met een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij één van de peuterspeelgroepen van Berend Botje in de gemeente Medemblik! Op maandag 7 oktober is van 9:00 tot 11:00 uur een meespeeloch…

Lees meer
23 apr

GGD-rapport voor Peuterspeelgroep Pippeloentje

Ons team van Peuterspeelgroep Pippeloentje heeft op 5 april 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur. Aan alle getoetste voorwaarden is voldaan.

 

Lees meer
19 nov

Nationaal schoolontbijt

Wij mochten met de peuters gezellig aanschuiven bij het nationaal schoolontbijt van basisschool Gerardus Majella. Met meer dan een miljoen kinderen in heel Nederland hebben we genoten van een gezellig en gezond ontbijt.

Lees meer
14 mrt

Logeren spannend? Niet voor de peuters in Onderdijk!

Logeren vinden veel kinderen wel een beetje spannend. De peuters van Pippeloentje Onderdijk behandelen nu het thema 'Ik ga logeren' en leren alles over logeren. Zo ontdekken ze ook dat het helemaal niet zo eng is.

Lees meer
27 nov

Nieuw GGD-rapport Peuterspeelgroep Pippeloentje in Onderdijk

Alle locaties voor kinderopvang worden eens per jaar onaangekondigd bezocht door een inspecteur van de plaatselijke GGD. Daarna wordt een officieel inspectierapport op www.lrkp.nl gezet. Op 25 september 2017 bezocht de inspecteur Peuterspeelgroep Pip…

Lees meer
24 nov

Gebarentaal

Wist je dat kinderen al in staat zijn te communiceren voordat zij kunnen praten? Door een kind gebaren te leren, kun je al op jonge leeftijd met hen communiceren.

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.