Aanmelden kinderopvang!

Berend Botje Blind Date avond op onze locatie in Enkhuizen!

11-02-2019

Heb je een hart voor kinderen, ben je al werkzaam in de kinderopvang, in het onderwijs of heb je een afgeronde pedagogische opleiding en wil je eens kijken hoe wij bij Berend Botje werken? Kom dan vrijblijvend langs op onze Berend Botje Blind Date avond.

Praktische informatie

Wanneer: donderdag 28 februari
Tijdstip: tussen 19.30 en 21.00 uur
Waar: Kinderdagverblijf Enkhuizen, Sebastiaan Centenweg 199 in Enkhuizen
Aanmelden is niet nodig!


Met wie heb ik dan een Blind Date?
Collega’s staan deze avond klaar om jou meer te vertellen over Berend Botje; hoe werken wij en hoe kijken wij naar kinderen? Wil je weten waarom wij het zo leuk vinden om bij Berend Botje te werken?
We vertellen je graag uit eerste hand hoe wij de collegialiteit en de werksfeer bij Berend Botje ervaren. En over de Berend Botje Academie, want wij geloven in blijven leren. Ook doen we ons uiterste best om al jouw vragen te beantwoorden!

We zien je graag
Aanmelden is niet nodig, kom gewoon lekker langs. We maken graag kennis met je. Wij zorgen voor een hapje en een drankje een rondleiding en natuurlijk kunnen we je meteen informeren over de
openstaande vacatures. Als beloning voor jouw komst hebben we nog een leuk aardigheidje voor je klaarstaan. Kortom: We zien je graag op 28 februari a.s.!

Terug naar overzicht