Aanmelden kinderopvang!

Berend Botje opent bso op unieke plek in Stadsspeeltuin Hoorn

25-02-2015

Elke dag uit school heerlijk buitenspelen in de Stadsspeeltuin, welk kind wil dat nu niet? Op 1 april opent Kinderopvang Berend Botje een nieuwe locatie voor buitenschoolse opvang (bso) in De Speelhoorn. Naast Hoorn-Centrum en Hoorn-Huesmolen is dit de derde bso-locatie van Berend Botje in Hoorn.

Berend Botje opent bso op unieke plek in Stadsspeeltuin Hoorn

Gaat uw kind naar de Bernardus van Bockxmeerschool, de Mariaschool of basisschool Het Fluitschip en zoekt u buitenschoolse opvang? Dan is uw kind voor en na schooltijd van harte welkom op BSO Berend Botje Hoorn-Stadsspeeltuin. Op deze unieke plek hebben kinderen alle ruimte en volop mogelijkheden om zich prima te vermaken.

Lekker actief buitenspelen
Berend Botje vindt het belangrijk dat kinderen zich in hun vrije tijd thuis voelen. Zij kunnen bij ons vrij spelen en doen waar ze zelf zin in hebben. Op de bso in de Stadsspeeltuin ligt de nadruk natuurlijk op buitenspelen. Onze pedagogisch medewerkers zijn speciaal opgeleid tot buitencoach, zodat ze de kinderen heel goed kunnen begeleiden bij actief buitenspel. Maar ook binnen voelen de kinderen zich thuis: lekker lezen in de loungehoek of knutselen in het mini-atelier. Daarnaast organiseren wij allerlei leuke sport- en spelactiviteiten, ook tijdens de schoolvakanties. Uiteraard krijgt uw kind daarbij de persoonlijke zorg en aandacht die bij Berend Botje vanzelfsprekend is.

Informatie en aanmelden
Wilt u meer informatie over BSO Berend Botje Hoorn-Stadsspeeltuin neem dan contact met ons op via bso@berendbotje.nlof via (088) 2337 000. Of meld uw kind hier direct aan.

Terug naar overzicht