Aanmelden kinderopvang!

Berend Botje zet zich in voor de Voedselbank West-Friesland

08-12-2016

Ook dit jaar doet Berend Botje weer mee met de cadeau inzamelactie van de stichting Puur for Kids en de Voedselbank West-Friesland. Bij deze actie zamelen we leuke cadeautjes in voor kinderen uit gezinnen die afhankelijk zijn van Voedselbank West-Friesland.

Berend Botje zet zich in voor de Voedselbank West-Friesland

Kerstboom op locatie
Op het Centraal Bureau van Berend Botje en diverse kindercentra; Hoorn-Huesmolen, Hoorn-Centrum, Hoorn-Kersenboogerd en Enkhuizen wordt een mooie boom geplaatst waar kaartjes in hangen. Met daarop de leeftijd en jongen/meisje. Iedereen kan een kaartje uit de boom halen, een geschikt cadeau kopen, deze mooi inpakken en samen met het kaartje onder de boom leggen. Iedereen die mee wil doen aan deze actie kan van maandag 5 december tot en met vrijdag 16 december een kaartje pakken uit de kerstbomen.

Bioscoop
Dit jaar hangen er ook kaartjes in de bomen waar een verzoek voor donatie van € 6,- op staat. Met deze donatie krijgt één kind een bioscoopkaartje. Wil je een bijdrage leveren aan een bioscoopkaartje? Kijk dan op de folder bij de boom of op de Facebookpagina van Puur for kids.

Elk kind verdient het toch om met Kerstmis verwend te worden?!

Terug naar overzicht